lauantai 25. huhtikuuta 2015

Sääilmiöitä vaikka muille jakaa

Aurinkoista. Pilvistä. Vesisajetta. Lunta. Räntää. Rakeita. Valtavia rakeita. Sohjoa tiellä. Kesärenkaat. Taas aurinkoa. Vettä. Räntää. Aurinkoa. Rakeita. Aurinkoa. Aurinkoa ja aurinkoa.

Eilen oli harvinaisen omalaatunen päivä. Tuntu, että kaikki Suomesa "käytettävisä" olevat vuodenajat tuli nähtyä yhen päivän aikana vähintään kahteen kertaan, ja joukkoon mahtu myös muutama ylimääränenki sääilmiö, tai en tiiä ylimääränen mutta ainaki erikoinen. 

Ensin aurinko porottaa, yhtäkkiä alkaa sataa räntää ja kohta tulee valtavia rakeita, hyvä ku ei tullu auton tuulilasista läpi ja maa oli hetkesä valkonen, ja rakeet ku sulas siihen tiesi se hyvää kesärenkailla ajoilmaa kerrassaan. 

Eikä siinä vielä kaikki. Outojen sääilmioiden täyttämän päivän kruunas vielä höyryävä pelto............6 kommenttia:

 1. Kyllä vain, sääilmiöitä on nyt ollut joka lähtöön. Välillä rupeaa jo ihan huvittamaan, että mitähän sieltä taivaalta seuraavaksi tippuu... Nyt onneksi paistaa aurinko, toivottavasti tätä jatkuu koko päivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä voi kyllä sataa ihan mitä tahansa jos ennustetta tekiesä tutkii viimepäivien säätiloja :D

   Poista
 2. Vanha sanonta kuuluu,että sataa Ämmiä äkeet selässä,kun on oikein kurjaa keliä.Näitä ootellessa,kivaa viikonvaihteen loppua ja mukavaa kuoluviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia :) Minä kans ihailin meidän tykönä höyryävää peltoa..

  VastaaPoista