tiistai 15. heinäkuuta 2014

Asuntomessuilla

Eilen pyörähettiin Jyväskylän asuntomessuilla. Herätys aamulla kuuen jäläkeen ja hip hurraa, kaikki arvaa että mää yökyöpelinä hypein riemusta, no onneks autosa on mukava nukkua, eikä Jyväskylään pitkä matka oo

Tehtiin järkeväski todettu suunitelma ennen messuille lähtöä, ostettiin Deko -lehti josa oli kaikki asuntomessujen kohteet kuvien, pohjapiirrustuksien ja yleiskatsauksien kera ja sieltä valittiin muutama talo misä kukanenki halus käyä. Ihan kätevä systeemi, taloja ku on niin palio messualueella ettei kaikkia millään kerkiä perusteellisesti kiertää ja tutkia.

Linkkukyyti oli parkkipaikalta messualueelle ja takasin. Linkkumatkan jälkeen pääportille ostaan pääsylippu messualueelle ja sitte antaa kameran laulaa! Mulle on tullu joku uus valokuvausbuumi, tuntuu että jokapaikasa pitää olla kameran kans rämpsimäsä kuvia ja sitä mää todella asuntomessuilla tein :D


messualuetta
Sisustushulluksi ihmiseksi ku mua voi erittäin hyvin kuvailla, nii inspiraatio sisustukseen messuilla vaan kasvo! Voi mää niin ootan, että saan tyhjän valkosen huoneen misä ei oo ku seinät, katto, lattia ja ikkuna ja mää pääsen inspiksen valtaan ja saan alkaa sisustaan sitä mielikuvituksen mukaan ihan ihteni näköseksi. Oi että, mää nauttisin siitä todella!

Mutta, haaveet seis ja nyt niihin messuihin! Alotetaan vaikka makuuhuoneista;

harmaa oli ihana väri makuuhuoneisa

tuo mopo oli aivan mielettömän sulonen!!! :D

ehkä se nyt riittää makuuhuoneista :D jatketaan seuraavaks vaikka keittiöistä;

kerrostalokeittiö 
kerrostalokeittiö 2

tää oli ehottomasti yks mielenkiintosimpia keittiöideoita. Keittiön liukuovikaappien sisään oli ujutettu työtaso ja laatikosto, sekä hyllyjä. Jännän mutta käytännöllisen näkönen :) siinä rakentajille keittiövinkkiä!

Ja sitte;
yhä ja aina edelleen oon sitä mieltä että mun blogin lukijat ei oo kovin suurta urheiluhullua sakkia, mutta kai te nyt arvoisat lukiat tiiätte kuka on Heikkisen Matti??? Yks tämänhetken suurimpia hiihtäjämenestyksiä ja kyllä, määki sanon suomalaisia menestyksiksi jos ne siinähommasa pärjää, mutta mäkihypysä suomalaisia ei voi sanua menestykseksi ku ei ne siinä pärjää. Mutta se siitä, idea täsä miks otin Matin esille on se, että nyt määki voin sanua että oompahan käyny Heikkisen Matin talosa, sillä sen talo oli asuntomessuilla

Rakennuttaja: Matti ja Suvi Heikkinen


jonkusortin pokaalikaappi oli tuola Matin talosa, liekkö nuot sitte oikiasti Matin pokaaleja..

Semmonen oli Heikkisen Matin talo, kovasti oli sielä kahtojia ja kameroja näin tuola talosa enemmän ku misään muusa talosa :D moni varmaan halus ikuistaa käyntinsä suomalaisen menestyjän talosa, niinhän määki tein.

Ja oisko sitte vielä muutama olkkarikuva;olohuoneista mulla oli huomattavasti vähemmän kuvia ku esimerkiksi makuuhuoneista..

Sitte vois siirtyä kylpyhuoneisiin ja saunoihin, niistä mulla jostainsyystä on kans aika paljo kuvia :D


juu, kaikki tietää varmaan minkälaisia ökysaunoja ihmiset voi mielikuvituksellaan rakentaa ja ku mulla tää kuvien hijas lataaminen tänne blogiin alkaa ottaan hermoon nii luistan vähä täsä hommasa ja jätän pesuhuonekuvat tuohon :D

Seuraavaksi voisin laittaa muutaman mielenkiintosen yksityiskohan kuvia tänne;
liitutaulumaalia oli käytetty yllättävän paljotäsä oli niin mahtava kello, että määki haluan tämmösen! :D 

:D

siinäpä oli pläjäys kuvia asuntomessuilta. Jos vain mahollista nii suosittelen kyllä käymään, messut kestää vielä usiamman viikon :)


äärettömän hiostava ja lämmin ilma sai strösseleitä kakun päälle ku ukkonen alko jyrähellä. Aika nopsaan ihmiset lähti linkkuja ootteleen pääportille ja aika äkkiä se sajekki sieltä tuli. Sateenvarjoki oli mukana mutta se oli autosa, auto parkkipaikalla ja linkkumatka autolle lyhintä reittiä noin 10min, eli ei siitä sateenvarjosta paljoa hyötyä ollu. 
Jokatapauksesa linkkuun päästiin lähes kuivina, muutama pisku käjellä, ei muuta. Mutta loppu oli jotain vähä enemmän.. Koko linkkumatkan saje vaan ylty ja ylty eikä se meinannukkaan loppua. Sitä tuli kirjaimellisesti niinkö saavista kaatamalla! En tiiä oonko koskaan nähny nuin kamalaa vesisajetta (en ainakaan kovin monesti) ku mitä tuola oli ja tiesihän sen ettäku linku tuli parkkipaikalle nii tuli aivan kamala sajekuuro vielä entisestään. Eikai siinä auttanu ku juosta menehen, kastunu ois kumminki.
Siinävaiheesa ei palio aatellu mitä ihimiset tuumaa, mää juoksin niin kovaa iskän peräsä autolle ku ikinä vaan jaloistani pääsin, salamana autoon ja sielä ihmetellä todellisuutta.. vaatteet aivan läpimärkänä ja koko autoki oli meleko märkä.. mikäs siinä, Jyväskyläsä ollaan :D mulla ei ollu häjän päivää heti sen jäläkeen ku pääsin vessaan ja sain syyä hesesä ( :D ) märän kans kyllä pärjäs lämpimäsä autosa, mutta mikään mukava olotila se ei ollu.. Kyllä ne kaikki vaatteet vähä ennen kotia oli kuivunu.. 

Myöhemmin luin Ilta-Sanomista että Jyväskyläsä oli just samana päivänä ollu jollain kadulla puolisääreen vettä.. en ihmettele, vettä tuli niin kamalasti!

Shoppailut jäi sattuneesta syystä siihen, yhtään ei ois houkutellu lähtä vaatteita sovittaan :D Pandan tehtaanmyymälästä haettiin vähä "matkaevästä" ja lähettiin paahtaan kotia kohti. Vettä sato koko ajan, mutta mikäs sen mukavempaa ku on oikein harmaa ja väsyttävä ilma nii pistää lämpimäsä autosa nukkuun. Aaaah sentään! :)

ja mikäs sen mukavempaa ku mennä illalla, pitkäpiimäsen kuvanlatausoperaation jälkeen hampaanpesulle ja nukkumaan! Mukava messupäivä siis oli ja nyt nukkumatin maille (jos sais unenki ennen kolomia.. :D) ja huomena tiejosa taas mukava päivä, siittä ehkä joskus blogisa lisäjuttua

4 kommenttia:

 1. Vau! Upeita kuvia ja kivoja asioita olit bongannut messuilta. Meillekin tuli se deko-lehti ja olen sitä ahkerasti lukenut ja miettinyt, että kannattaisiko messuille mennä. Nythän mä melkein kävinkin, sun kuvien kautta. :)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen ehottomasti käymään messuilla jos mahollista! Tuli taas uutta intoa haaveilla sisustamisesta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja samalla kiva kattaus messuista.Sulla on tuo kameran käyttö hallussa ja me "mökkihöperötkin"saamme samalla osallistua maailmanmatkaamiseen sun blogin välityksellä.Meilläkin on pikku lomasuunnitelma muhimassa ja hotellikin varattuna.Saa nähä toteutuuko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tätsky! :)
   messut oli kyllä onnistunu reissu pikku sateesta huolimatta mutta kesä kuivaa minkä kastelee.
   wautsi!! Säähän voisit kirjottaa sitte teijän lomasuunitelmista vaikka blogia ;)

   Poista