maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kesäyön kokemus

Kesälomalla ku on aikaa nukkua päivällä ja valvoa yöllä nii mää oon sitä käyttäny hyöjykseni monesa asiasa! Yleensä vain ihan mukavaan oleskeluun ja mietiskelyyn, mutta viimmeyö oli kuitenki jottain erilaista.

Olin jo illalla heti lähösä mukaan viemään Isoveliä kolmeksi junalle, kohti armeijaa. Ja pijin periaatteeni. Olihan tuo kokemus viiä ainua veli ensimmäistä kertaa matkalle kohti armeijaa, tuskimpa tuo kovin monesti armeijaa elämänsä aikana käy :D 

Ja unirytmin kääntämisestä oli täsäki asiasa hyötyä ku en ollu vielä "ehtiny" nukkua siihen mennesä ku isoveliä lähettiin asemalle viemään


mää luulen ne pari hassua hullua ihmistä jokka oli tuohon aikaan juna-asemalla, saatto pitää mua pikkusen päästään vialla ku kävin kuvaamasa maailman yksinkertasimpaa näkyä, juna-asemaa!! :D mutta pitihän nyt blogijuttuun muutama kuvaki saaja..


sinne meni veli junaan kohti armeijaa.. 


juna meni pohjoseen, auto kohti kotia, onko koti sitte eteläsä vai pohjosesa?? 


kesäöisä todella on tunnelmaa, sen huomasin taas kerran. Ja koska tiesin että oon varmasti hereillä vielä kolmen aikaa, nii miks oisin jääny kottiin ku oli mahollisuus lähtä juna-asemalle? ei yhtään järkevää syytä :Dnää maisemat on varmaa lähes jokaiselle blogin lukijalle enemmänki ku tutut, mutta yöelämäsä ne on silti erilaiset ku päivällä. Usvaa pellolla ja ruuhkaa ei todellakaan ollu! Oiskohan kymmenkunta autua tullu koko aikana vastaan, mutta liekkö ihme olihan kello silti kolme :) 

Kesäöisä on sitä jotain. Se on sanoinkuvaamatonta minkälainen luonto on yöllä. Ei sitä voi kuvailla, se pitää kokea. Ja uskon että jokanen on joskus sen kokenu :D mutta mää tykkään kesäöistä ihan valtavasti ja aion nauttia niistä koko kesän, täysin siemauksin!

Auringonpaisteista viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti