maanantai 21. heinäkuuta 2014

Eläinpuistosa

Asuntomessupostauksen yhteyesä taisin mainita jotain tulevasta hauskasta päivästä. Hauska päivä oli siis eläinpuistosa naapurin neitin kans.Oon käyny kerran aiemmin, kummitätin kans pyhäkoulu reissulla tuola samasa eläinpuistosa mutta suurempia muistikuvia tuosta paikasta ei ollu ja mikäs siinä, oli sielä kissoja, kaneja ja koiria :D no, kotieläinpuistohan se toki oliki. No oli sielä toki muitaki ku nuo kolme eläintä, mutta hyvin tavallisia, arkipäiväsiä elukoita suurinosa.

viiden pisteen vihje; mikä eläin? :D


kaikki eläimet oli sopeutunu kyllä vallan mainiosti eläinpuistoon, ei ne välittäny ihmisistä mitään! Eikä varsinkaan tää poni. Se ei änähtänykkään ja mukana ollu naapurin neiti ehti jo kysyyn elääkö tuo poni ollenkaan :D


tää kalkkuna oli mielenkiintonen otus

oisko tää nyt kymmenen pisteen vihje; mikä eläin? :D


Tää poro oli yks mun ehoton lemppariotus koko puistosa!


nää kissanpennut oli aivan mielettömän sulosia! Niitä vilisi sielä vapaana pitkin eläinpuistoa ja niitä ois sieltä saanu ostaa ja viiä mukanaan :D ei tehty kumminkaan kauppoja vaikka nää niin mielettömän sööttejä oliki


eikä näisä koiranpennuisakaan valittamista ollu. Syötävän sulosia nämäkki. Ne oikein tuli tuota häkin verkkoa vasten ja kerjäs rapsutuksia ja niitten turkki oli niiiiiiiiin ihanan pehmeä ettei toista :) mutta jos nyt sais valita, nii kyllä mää ennemmin söötin kissanpennun ottaisin ku koiranpennun, kissat on paljo helpompia elukoita :D ja kissoja on mukavempi pitää sisällä, mutta mun villi veikkaus on että iskä ottais mielummin koiran, just sen takia ku se ois ulkona..

Mukava päivä eläinpuistosa päätty vielä apsin juustoateriaan :P ja huomatkaa edellisiä postauksiaki lukiesa että määhän en tietystikkään tykkää juustoaterioista, enkä oo syöny niitä montaa tänä kesänä... hehheh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti