perjantai 1. elokuuta 2014

Filmailuja


Varmaan ei jääny enään epäselväksi että oon ollu merellä kuvaamasa :D puhuin yhesti iskälle että lähettäs jokuilta merelle kuvaamaan ja iskä päätti heti seuraavana iltana pistää hihat heiluun ja nii me lähettiin! Kotua lähteisä oli oikein hyvän olonen ilma, mutta perille päästyä oli aika paljo ilmestyny pilviä ja aurinko tietenki oli ehtiny laskia niitten taakse jo, mutta ei se menua haitannu!

Mulla on suunitelmisa hautonu jo pitkiä aikoja, että ku mulla on Savusa semmonen iso kangastaulu vai mikälie onkaan, nii mun pitäs saaja samallainen Vimpasta (isoveljelle joululahjaidistä ;D ) ja koska kaks taulua ois tosi typerän näkösiä, haluaisin kolmannenki taulun vaikka kolme onki maailman raivostuttavin luku! No asia ei oo ihan niin yksinkertanen. Jos se kolmas taulu ois maisema, nii mikä vuodenaika? Kesällä ei ois häävi kahtella talvikuvaa, eikä talvella kesäkuvaa.. Enkä mää omaakaan pärstääni vihtis isoksi tauluksi teettää kamarin seinään :I mulla oli siis hyvä tarkotus että näistä mereltä otetuista kuvista löytyis joku vaihtoehto, muttaku se mokoman aurinko meni tuonne pilven taka nii ei niistä kuvista tullu nii hienoja ku oisin halunnu.
No saa nähä, ei mulla oo edes Vimpasta vielä sitä taulua. Savu saa ylväässä yksinäisyydessään komistaa mun kamarin seinällä

4 kommenttia:

 1. Nuo merikuvat ovat ihan hyviä.meri on pitkälle talveen auki ,joten eivät ole niin vuodenaikasidonnaisiakaan,joten teetäppä vaan tauluksi ja jos alkaa tympimään käännä kuvapuoli seinää vasten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä totta että eihän se meri tosissaan heti lumen tultua (jos sitä tänävuonna vaikka tuliski..) jääjy, mutta saa nähä. Meri ei vaan oikein oo se mun juttu, eli ei aina vihtis sitä kuvaa seinää vastenkaan kääntää ;)

   Poista
 2. Mää ehottaisin että teetät ihtestäs nejä (jos 3 ärsyttää) kasvokuvaa erilaisilla ilimeillä ja koristelet niillä huoneesi... t.Joka kodin Ideanikkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy kyllä sanua että olipa mahtava idea! :D

   Poista