lauantai 30. elokuuta 2014

Mökkikauenpäätösviikonloppu alkakoon

Johan oli otsikko :D mökkikauenpäätösviikonloppu on siis parasta aikaa meneillään. Sekai tarkottaa sitä että kesä loppuu virallisestikki? Vaikka oon kyllä sitä mieltä, että elokuuta ei voi luokitella kesään. Kesään kuuluu kesä- ja heinäkuu, ne lomakuukauet, ne kuuluu kesään. Ei elokuu, sillon alkaa koulu.


Syksyn voi aistia heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien. Siinäkohti menee mulla kesän ja syksyn raja. Ei kesäksi voi kutsua vuodenaikaa jollon pitää herätä 6:21 (eikoo hieno kellonaika ;D) joka arkiaamu, tulla iltapäivällä puoli neljä kotiin, tehä läksyjä ja mennä nukkuun. Ei se oo kesää. Kesä on sitä että saa nukkua, olla, mennä, tulla ja tehä asioita sillonko huvittaa, jos sillonkaan.


Nyt on mun aistieni mukaan jo todellinen syksy. Ulkona on niin syksynen ilma, se haju, se tunne, se näky.. kaikki on niin syksystä! Tänään tuli iteasiasa ihan samallainen olo ku ensimmäisenä hirvenmehtästys päivänä. Kauhia liikenne, jokapuolelta kuuluu ääniä, Vimpa ihan hulluna haistelee jokapaikkaa ja muutenki riehuu ko pöhölö. Piti oikein kysyä iskältä että joko hirvenpyynti on alkanu. Ei kuulemma vielä.terassin "kukkatolpatki" sai jotain vähän syksysempää nuitten täysin kuivaksi kuihtuneiden kukkien tilalta. Ei ne kukat silti kesällä ihan nuin kamalan näkösiä ollu ;)
Pitihän sitä syksyn ensimmäiset kynttilät pihalle sytyttää mökkikauenpäätösviikonlopun kunniaksi. Tuntu tosi ouolta sytyttää kynttilöitä auringonpaisteesa..... ehkä se tästä pimenee iltaa kohen, nii saa kynttilätki loistaa


tuleppas nyt sieltä, minä odotan.. 
kiitokset muuten eellisen postauksen mäkihyppääjätietämyskommenteistanne (johan nyt tulee pitkiä sanoja..), vielä saa kommentoija jos joku tahtoo haasteeseen osallistua!

Jatkakaamme syksyistä mökkikauenpäätösviikonloppua ja mukavan lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyvää mökkikauenpäätösviikonloppua sullekin! Oon hymy huulilla lukenut noita edellisen postauksen mäkihyppääjäkommentteja. En voi ite enää osallistua, kun ehdin lukea kaikkien muiden kommentit. Erityisesti siskoni ja hänen miehensä "tietämys" huvitti suuresti:D Olihan siellä muutama hyppääjäkin muiden urheilijoiden seassa, hahhaaa!!!
  Mulla on lyhdyt vielä varastossa ja suuren pölyn ja lian peitossa, luulisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymy on ollu tääläki pääsä kommentteja lukiesa :D on mun blogilla mahtava lukijajoukko!

   Poista
 2. Oon aina ollu samaa mieltä tosta kesän ja syksyn rajasta! vaikka itellä ei enää alakkaa mikkään koulu, nii sen tietää että kesä loppuu ku koulut alkaa! :D (Sama juttu keväällä, kesä alkaa siitä ku koulut loppuu!) Mä jotenki rakastan syksyä, ootan niitä ekoja pakkasaamuja ku joka paikka on ihan kuurassa! <3 Toivosinki itseasiassa postausta sun syksyn vietosta ja syksystä muutenki, jos saapi toivoa ;D

  -Kahvikuppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulu on rajana kevän ja kesän sekä kesän ja syksyn :) ei siitä vain mihinkään pääse! Ei elokuuta voi sanua kesäksi, kuulostaaki jo nii hullulta että huhhuh :D
   Jokasesa vuojenajasa on se joku kohokohta ja syksysä just nuo ihanan raikkaat aamut on tosi mahtavia. Pistetään siis postaustoive korvantaa ;)

   Poista
 3. Vähäpä hyviä kuvia Vimpasta :)

  VastaaPoista