torstai 7. elokuuta 2014

Se oli tiukasti kiinni

melkein jopa munalukolla. Nimittäin lipaston alimmainen laatikko


juuri se. Alimmainen laatikko siis. En oo avannu tuota laatikkoa sitten toukokuun kolomannenkymmenennen päivän jälkeen. Se oli siis toisiks viimenen koulupäivä. Toikkarinjakopäivänäkään en avannu tuota laatikkoa, saati sitte sen jälkeen! Toikkari käjesä tulin suoraan keskelle lakkiaistohinaa nii ei siinä enään kerenny koulutavaroita järjestellä laatikoihin. Reppu (sisältöineen!) komeroon ja komeron ovi kiinni. Toikkari tosin piti ottaa sieltä talteen :D

mutta eilen. Siivosin. Suursiivot. Vaatekaappi oli siivottu, samoin koko lipasto alinta laatikkoa lukuunottamatta. En halunnu avata sitä. En vain halunnu. Tiesin, että se on laatikoista sotkusin ja eniten siivousta kaipaava. Tiesin että sielä on kamala sotku. Ja tiesin myös laatikon sisällön.. kaikki viimevuojen työkirjat, monisteita vinopino ja kaikki vihot ja kaikki kouluun liittyvä. En halunnu avata sitä. Tiesin että sielä haisee koulu tuola laatikosa, en halunnu haistaa koulua täsä vaiheesa lomaa. EN HALUNNU!


mutta eikai ollu paljoa vaihtoehtoja.. laatikko auki ja tavarat pois. Ja sielä oli just se haju mitä ounastelin! Koulun haju. Koulun haju. !!

mikäs siinä.. nyt on laatikko siivottu mihin saa "innolla kerätä" uuet koulukirjat ensvuojeksi.

2 kommenttia:

  1. Hauska juttu tuo koulun haju, mutta sen pystyy palauttamaan mieleensä vielä monien vuosien jälkeenkin. No, vielä on yksi viikonloppu ennen koulua, joten nauti(taan) siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se haju on oikiasti ärsyttävä, ku se tuo mieleen kaikki koulujutut :D näin kesälomalla se ainaki on tosi ärsyttävä haju.. ja uskon kyllä että sen voi vuosienki jälkeen saaja nenäänsä sen hajun pelkästä syvästä ajattelusta

      Poista