sunnuntai 10. elokuuta 2014

Onko pakko jossei taho?

..mennä kouluun! Mää en oo ikinä ollu mikään koulun suuri fanittaja, mutta niihän se menee että suutarin lapsilla ei oo kenkiä ;) yleensä silti on pikiriikkisen jonkusorttista innostusta syksyllä ollu koulun suhteen, mutta nyt ei oo pienintäkään inspistä! Ei pienintäkään.Ois nii mukava taas jatkaa sitä samaa unirytmiä, herätä aamulla aikasintaan yheltätoista ja illalla mennä nukkumaan joskus kolmen aikaan. Unirytmistä puheenollen, kesällä tuli vastaan semmonenki yö, että kello oli varttia vaille seittemän aamulla ja kuulin ku iskä lähti töihin ja en ollu nukkunu siihen mennesä vielä koko yönä nii vähä alko tuntuun hullulta että pitäsköhän vähä aikasemmin herätä aamulla nii sais yöllä unenki..se siitä, tulee vaan entistä masentavampi olo jos alkaa nyt miettimään niitä ihania kesäöitä, linnunlaulua, omia ajatuksia, sitä vapautta ja sitä kesäloman mahtavuutta, josta en muuten tänä(kään) vuonna saanu aikaseksi postausta, mutta ehkä ensvuonna!

hyvin on tarennu!


Toivepostauksena toivottiin myös kesän TOP5 listaa ja täsä sitä nyt tulee;

1. Lakkiaiset
tuntuu että se oli just eilen ku tulin toikkari käjesä kotiin keskelle lakkiaishäsellystä, valkosia pöytäliinoja, kahvikuppeja, tuoleja, kakkuja, kortteja ja äitin stressiä riittääkö syömiset ;)
2. Tukholma-Kööpenhamina-Oslo reissu
mukavaa oli, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, onnistunu reissu, paljo näkemistä ja paljo uusia kokemuksia
3. Karhut
kaks karhua on nyt nähty ja vaikka kummitäti kovasti sanooki että mää en elämäsäni voi enään nähä karhua  luonnosa, nii mää oon päättäny että ennemmin tai myöhemmin, mutta mää aion nähä vielä karhun luonnosa!
4. Kesäyöt
jälleen kerran se kesän yks parhaimpia asioita. Kesäyöt. Niisä on sitä jotain, jotain sanoinkuvaamatonta. Tunnelmaa, hiljasuutta, vapautta ja rauhoittavaa voimaa.
5. ja yleisestiottaen kaikki pienetki mahtavat hetket kesäsä, joiden erikseen luettelemiseen menis toinenki kesäloma ;)

vähemmän kivoja asioita en jaksa nyt alkaa edes luettelemaan.. ehkä parempiki niin ;D


eikai siinä auta muutaku toivottaa uskollisille blogin lukijoille kiitokset kesän postauksen lukemisistanne ja hyvää syksyä kaikille! Nyt voi pikkuhiljaa alkaa ootteleen joulua ;)

6 kommenttia:

 1. Kerroin Pekalle sun fiilikset koulun aloittamisen suhteen ja se lähettää runsaasti terveisiä ja sanoo, että muistaa täsmälleen miltä se tuntui! Ei kuulemma ole elämänsä päivänä odottanu koulun alkua kesäloman jälkeen ja tietää miltä tuo inspiksen puuttuminen tuntuu :D Eli lajitoverisi asustelee täällä. Päivä kerrallaan, ei siinä muu taida auttaa. Ja jos onnistut kesäöinä uppoutumaan omiin ajatuksiisi, onnistuisikohan sellainen linja-autossa ja oppitunneilla... ;) voisi tehdä koulupäivistä mukavampia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kerroppas Pekalle terkkuja takasi ja kiitä mukavasta kommentista :) mukava löytää lajitoveri :D
   hmm.. meinaakko että kesäöitten mukavuuesta vois nauttia koulunpenkisä tai linkusa?

   Poista
 2. taivahan vanaha tätsky10. elokuuta 2014 klo 21.14

  On se kuule pakko vaikkei taho,tehä tässä elämässä monet kerrat sitä justiin mit'ä ei taho.Sen tunteen voittaminen karaisee kokemaan ne elämään kuuluvat tympeydet.Mulla on kuule 65vuoden kokemus ja tähän asti on selvitty.Ja aamusta se päivä on parasta joten tervetuloa normaaliin rytmiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vain, mieluummin oisin kyllä voinu vielä tovin pysyä siinä kesälomarytmisä :D taijat puhua nyt kokemuksesta, mihin mulla ei taija olla kahta sanaa sanottavana.. kiitokset elämänohjeista! :)

   Poista
 3. Yks vanaha sukulainen tääläki vallan kauhisteli tuota kesän unirytmiä, ko perilliset heräs tänäänki ennenkuutta ja puoli yheksältä ensimmäinen oliki jo päiväunilla, niin että on se vain hyvä että tuommonen nuorison kiusa on joka pistää unirytmin kohalleen. ;) Joo ei se muistaakseni minustakaan ollu aina se kouluhun lähtö niin herkkua mutta kannattaa se käyä alta pois. Tsemppiä syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mää kyllä kauhistelen suuresti sitä miten joku voi mennä puoli yheksältä aamulla PÄIVÄUNILLE?
   älä ny kuule tää riesa ei oo yhtää nii mukavaa ku luulet.. ois nii mukava nukkua sillonko nukuttaa ja haluttaa nikkua! Kiitän!

   Poista