torstai 5. toukokuuta 2016

Helatorstaina

Tänään oli taas niin ihanan kesänen ja lämmin! ilma, että päätettiin lähtä sisterin kans vähä valokuvaamaan ja fiilistelemään kesää. Vastatuuleen oli t-paita vielä vähä vilponen asu pyöräillä, mutta myötätuuleen tuli aivan hiki. Kesään ei todella oo enään pitkästi!!


Talven jälkeen pyöräilykunto ei ollu mikään paras mahollinen, ja ylämäkien ja puohauksien jälkeen päästiin laavulle ja tojettiin että sielä oli muitaki.. eli matka jatkuu! Me halutaan kuvata laavulla rauhasa, ei sielä muita saa sillon olla.. Matka jatku harvinaisen mutasta ja raskasta polkemismaastoa pitkin joka ei tuntunu loppuvan koskaan, joten palattiin takas ja kuin tilauksesta laavulla oli jäljellä enään savuava hiillos! Ja kamera alko laulamaanSavuava hiillos sai makkaranhimon. Ja vaahtokarkkihimon. Mutta myös grilliruoka (roskaruoka..) ois kelvannu mainiosti. Tai suolaset, täytetyt lätyt. Pakastimesta löytyny jauhenlihaköntti pelasti, ja päätettiin alkaa kotiin tultua vääntämään lättyjä. Summanmutikasa -ohjeella, "se on hyvä sittekö se on lättytaikinan väristä".


Ulkonäkö oli epämääränen, myönnän sen rehellisesti. Mutta maku oli hyvä! Ja pöytä aivan liian pieni....

Ja mikä mahtava tunne tajuta äärettömän täyttävien lättyjen jälkeen, että huomena eletään vasta perjantaita ja kokonainen viikonloppu on vielä eesä!!

2 kommenttia:

  1. Tämmösiä postauksia ei sais lukia näläkäsenä. Tuli hirviä hinku lättyjen paistoon, mutta ei sitä enää tähän aikaan jaksa.
    On ollu mahtavan kesänen päivä. Näistä keleistä pitää nyt nauttia.

    VastaaPoista