sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Hyvää äitienpäivää!




eti kuvasta vuosisajan laiskin koira

Totesin aamuyön tunteina kotia tullesani, että pimiää aikaa enään ei tuu, eli kesään alku on enään vain lomasta kiinni! Kolmen aikaan aurinko vaalottaa jo taivaalla, ennen viittä on lähestulkoon päivänvalo ulkona. Tänäviikonloppuna tunnen onnistuneeni rytmin käännösä, jos viien aikaan nukkuun meneminen ja yheltä herääminen kertoo asiasta jotain...



Eilen alottelin äitienpäiväruokailua tekemällä arkiversion moisesta. Jauhelihapihvejä sydämmen muojosa, jotka oli uunisa aivan liian kauon kera perunoitten ja vihannesten.



Eilispäivä kulu hyvin pitkälti myös äitin toivekakun koristelemisesa. Pohjan tein jo perjantaina, eilen koristelin. Äiti esitti toiveen, että haluaa sitruunalakritsikakun, ja vihjas myös ettei ite aijo sitä leipua. Tulin siihen tulokseen siis että jos äitienpäivänä kakkua meinaa syyä, se on mun harteillani. Löysin jostain ihmeellisen inspiraation pikkuseen näpertämiseen ja viimesen päälle koristeluun, ja omasta mielestä kakusta tuli hyvä ulkonäöllisesti ja maultaan.



Tänään virallinen äitienpäiväruoka oli kauon ootettu ja mun himoihtemani grillikauen avaus! Aina yhtä hyvää, kesästä ja jotain niiiiin parasta.

Mukavan lämmintä äitienpäivän iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. Olipa herkullisia tarjoomuksia teidän perhekunnalla,Yleensä nuo juhlapyhät tahtovat mennä ylensyönnin puolelle,mutta väliäkö sillä.Tsemppiä viimeisiin kouluviikkoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Enään ei oo paljoa koulua jälellä nii eiköhän tästäki urakasta selevitä hengisä :)

      Poista