sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kaikkeen sitä joutuuki

Ihimisestä on moneksi. Ja monenlaisia ihimisiä tarvitaan maailmasa. Se, mitä mää haluan isona tehä, on täysin auki. Haaveet on hulluja, mutta se mitä oikiasti haluais työkseen tehä päivästä toiseen neliänkymmenenvuojen ajan, on ihan hämärän peitosa.

Uusia aluevaltauksia oon kyllä kokeillu. Täsä pari viikkoa sitte pääsin parturoimaan isoveljelle armeijatukkaa, mutta se ei ollu mun juttuni. Tänään äiti pakotti minut lukeen Punahilkan ku erehyin kertoon etten tiiä mikä se on, se ei todellakaan ollu mun juttuni! Eilen oon tehny ruokaperinneprojektia kotsaan, se on vähä niin ja näin onko se mun juttuani. Mutta, viime sunnuntaina minusta tuntuu olin jo aika lähellä omaa juttuani.

Mää osaan ilmasta mielipiteeni just niinkö mää asian aattelen. En pahemmin hienostele. Pyydän anteeksi jos oon joskus jotain loukannu, mun sanojani ei kannata välttämättä aina ottaa nii kovin vakavasti. Jokaisella on oma mielipije. Jokaisella saa ja pitääki olla oma mielipije.

Tykkään myös paasata. Paasaaminen, valittaminen ja mielipiteen ilmasu erittäin suoraan, on yks mun ehottomasti vahvimpia osaamisiani! Se homma hoituu, tilanteesa ku tilanteesa.
Jos mua joku asia ärsyttää ylenpalttisen paljo, paasaaminen onnistuu entistä helepommin.

Löysin kesällä Yleltä vanhan jutun, urheilu-uutisen, mistäs muustakaan ku mäkihypystä ja Morgista :D juttu kerto Morgin olympialaisiin tulemisesta. Siinä jutusa oli kuva, kuvan alla oli kuvateksti josa sanottiin että kuvasa on Morgi. Ja mitä puppua! Siitä kuvasta ei saanu Morgia tekemälläkään. Ärsytti. Ärsytti ihan hirviästi. Mutta päätin kerranki pitää suuni kiinni ja olla valittamatta asiasta. Parhaani ainaki yritin.

Viime sunnuntaina, suupielet alaspäin kääntyneenä luin juttuja Morgin lopettamispäätöksestä, silmään pisti taas se samanen juttu. Juttu Morgista, juttu misä oli kuva josa väitettiin olevan Morgi. Kuka kehtaa väittää semmosta? Se ei ollu Morgi. Ei tasantarkkaan. Se oli Thomas Diethart. Eikä mikään Morgi.
Pistin Ylelle palautetta. Mutta tälläkertaa en valittanu ja paasannu, vaikka mieli ois teheny. Äiti käski kirjottaa nätisti ja ystävällisesti. Tottelin kilttinä tyttönä ja lähetin palautteeni. Menin tovi ja kävin kahtoon kyseisen uutisen Ylen sivuilta. Ja hei! Sinne oli vaihtunu kuva :D ja tälläkertaa kuvasa oli ihan itse Morgi, niinkö kuvateksti väitti :D kerranki oon saanu vaikuttaa mielipiteelläni johonki maailmanlaajuseen!

Kyseinen juttu, kera mun muutatuttamani kuvani löytyy täältä;  http://yle.fi/urheilu/morgenstern_haluaa_sotshiin_-_en_halua_urani_paattyvan_kaatumiseen/7048431


Piirtäminen ei todellakaan oo mun alaani, mutta onni on omistaa ystävä, jolla on aivan käsittämättömät piirrustustaijot! Kaunis kiitos, älyttömän kauniista kuvasta!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Luin useamman postauksen kerrallaan ja edelliseen lukemista koskevaan mulle tuli sama idea mieleen, jonka Riikuska sulle vinkkasi: äänikirja. Voit mennä Vimpan kanssa lenkille ja kuunnella kuulokkeilla, katsella Morgin kuvia netistä ja kuunnella samalla, leipoa ja kuunnella, löhötä ja kuunnella, syödä karkkia ja kuunnella, makoilla silmät kiinni ja kuunnella.... Kannattaa kokeilla :) Ja mitä tulee tulevaisuuden ammattiin, niin nykyisin ei taida olla mitenkään erityistä se, että ihmiset vaihtavat alaa vielä myöhemminkin ja opiskelevat montakin ammattia. Se on minusta ihan yhtä ok kuin saman työn tekeminen vuosikymmenten ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, tuota äänikirjaa vois kyllä kokeilla, jos vain vaivautuis hankkiin semmosen jostaki..

      Poista