keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Kun joulukalenterin suklaa viimeinen..

Eilen illalla, yhentoista aikaan juteltiin äitin kans siitä, miten joka joulu voi aina olla se sama tunne. Joka vuosi, aatonaaton iltana, juuriki yhentoista kieppeillä, tunnelma on aina tismalleen sama. Aaton jo osittain valmiiksi tehyt ruuat haisee nokasa, kamala näläkä mutta mitään ei saa syyä, takka hehkuu kuumuutta monen metrin päähän, kauhian kova väsy mutta kuitenkaan ei halua nukkuun mennä, talosa on joulu, ihan hiljasta, puut notkuu lunta (viime joulu tosin oli poikkeus..), mieli on rauhottunu ja levollinen. Syksyn kiireet ja ressit on ohi, saa keskittyä sata lasisa jouluun, siihen tärkiään juhlaan!


Lahjat on paketisa, jouluruoka on masusa, joulupukin kuumalinjaa on katottu ja kohta alkaa lumiukko johon huipentuu jouluaaton piirretyt jonka jälkeen näkyy vielä joulurauhan julistus. Sitte suuntana onki kirkko.Rauhallista joulua kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Hyvin olit osannut tunnelmia kuvailla.Nyt vain paketteja aukomaan ja nauttimaan joulusta kaikilla aisteilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paketit on avattu, ja äärettömän tyytyväinen, monen uuen esineen omistaja lähtee pikkuhilijaa nukkumatin maille nauttiin jouluyöstä :)

      Poista