maanantai 20. heinäkuuta 2015

EN TAHDO!

Varotan heti alkuun, että nyt tulee suora mielipije. Aiheesta nimeltä tasa-arvoinen avioliittolaki, jota mää en todellakaan hyväksy. Se on väärin. 

Se tunne oli aivan järkyttävä, ku muistaakseni hissantunnilla joku luokkalaisista alako yhtäkkiä huutaan "tasa-arvonen avioliittolaki meni läpi!". Lähes koko luokka hyppi katosa, mää katoin hyvää ystävääni ElKietä silimät mutrusa, erittäin pettyneenä. 

Tunti loppu, ja samalla myös kyseisen päivän koulu loppu. Aukasin koulun ulko-oven. taivas oli erikoisen outo ja pelottavan punanen. Kaikki hurras riemusta, minä ja ElKie käveltiin hyvin vaiti linkkuun ja oltiin lähes koko matka hiljaa. Ei se taivas ny sattumalta just tämmösenä päivänä nuin pelottavan, ja terävän punanen ois. 


Pari päivää sitte meinasin saaja taas uuen hepulikohtauksen, jostain syystä mun Facebookin uutisiin oli eksyny jonku kaverin tykkäämänä uutinen siitä, että kansalaisalote tasa-arvosen avioliittolain perumiseksi on silkkaa kiusantekoa. 

Anteeks mitä?

Sen oikean, miehen ja naisen välisen avioliiton, Jumalan tahdon mukasen avioliiton puolustaminen on kiusantekoa? Kenelle? 


Tottakai rakkaus on hieno asia, mutta ei se mun silmisä kovin hienolta vaikuta jos se vallitsee kahen samaa sukupuolta olevien ihmisten keskuuesa siinämäärin että pitää oikein naimisiin asti mennä. Tietenki samaa sukupuolta olevaa ystävää/tuttavaa/kumminkaimankissankoiraa saa arvostaa, siitä saa tykätä, ja se saa olla hyvinkin tärkiä ihminen, elämän touhuisa mukana oleva, mutta, Jumala on suunitellu avioliiton miehelle ja naiselle, jokainen lapsi ansaitsee saaja rakastavan isän ja äitin. Ei kukaan lapsi taatusti nauti tilanteesa, että omistaa kaks äitiä, tai kaks isää. Se on väärin lapsta kohtaan. Se on väärin Jumalaa kohtaan.


Tasa-arvo on hieno asia, mutta tästä maailmasta ei koskaan tulla saamaan tasa-arvosta ennenkö miehet rupiaa synnyttämään. naapurin koiranpennun kans saa mennä alttarilla naimisiin, miehet joutuu taisteleen juhliin lähteisä mekkojen, sukkahousujen, tukan, korkkareitten, laukkujen ja miksei vaikka meikkienki kans ja tietenki että naiset saa mahollisuuen pissata seisaltaan.............. 

okei juu ne oli huonoja esimerkkejä mutta tajuatte varmaan pointin. Kiiruhda rakkaan Jeesuksen luo,
hän sanassaan tien selkeän suo.
Meillekkin kaikuu kutsunsa tuo;
"Tulkaa jo tulkaa vaan!"
Herra ystävyyttä tarjoaa,
luja synnin kahle katkeaa.
Nyt rohkeutta toivoa saa,
syntinen hoivassaan.


Jos ei tuon vertaa piittaa Jumalan sanasta, miksi pitää rikkoen Jumalan tarkotuksen mukaista avioliittoa päästä naimisiin Jumalan kasvojen edesä, kirkon alttarilla? Kysympähän vain... 

Tarkotus tällä tekstillä ei ollu loukata ketään, jokanen saa omistaa oman mielipiteensä ja tää oli mun mielipiteeni tähän asiaan, joku toinen voi olla ja luultavasti onki asiasta täysin eri mieltä. 

8 kommenttia:

 1. En minäkää tahdo! Tämä kirjoitus on niin totta. Herättelevä kirjoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku muuki on samaa mieltä tekstin kans! :)

   Poista
 2. Hyvä Maima! Hyvä kirjotus. Tiiätki varmaan että oon tästä niin samaa mieltä. Eikä sitä tarvi pyytää anteeksi jos "loukkaa" jotaki oikialla mielipiteellä. Ei nämä kouhkaleetkaan mitään anteeksi pyyä, menevät vain mielihalujensa peräsä. Viimesenä päivänä oikeus voittaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Maima! Hyvä kirjotus. Tiiätki varmaan että oon tästä niin samaa mieltä. Eikä sitä tarvi pyytää anteeksi jos "loukkaa" jotaki oikialla mielipiteellä. Ei nämä kouhkaleetkaan mitään anteeksi pyyä, menevät vain mielihalujensa peräsä. Viimesenä päivänä oikeus voittaa.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Maima! Hyvä kirjotus. Tiiätki varmaan että oon tästä niin samaa mieltä. Eikä sitä tarvi pyytää anteeksi jos "loukkaa" jotaki oikialla mielipiteellä. Ei nämä kouhkaleetkaan mitään anteeksi pyyä, menevät vain mielihalujensa peräsä. Viimesenä päivänä oikeus voittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki olin sitä mieltä että oikiasta mielipiteestä ei tarvi anteeksi pyyellä, mutta blogirauhan säilymiseksi aattelin nyt kuitenki...... vaikka mää oon kyllä erittäin mielelläni näitten "kouhkaleitten" mielesä täysin rasistinen, ei haittaa yhtään!

   Poista