maanantai 2. kesäkuuta 2014

Se oli siinä!

Nimittäin seiskaluokka. Se on nyt historiaa ja muistot mielesä. Palio, korostan palio kerkes täsä lukuvuojen aikana tapahtua. Jos niinkö näin suoraa sanotaan, nii meijän luokka on koko yläasteen kuuluisin luokka ja aatelkaa, ny on vasta eka vuosi takana :D mitä lie sitte ikänä enssyksy tuokaan tullesa, ollaanko vuojen päästä samasa tilanteesa, mutta kaks kertaa kuuluisampia? mutta ny ei puhuta koulusta, nyt nautitaan kesälomasta mikä on parhaimmillaan! Suurin osa lomasta on vielä eesä


nyt on lomaa periaatteesa vasta yks virallinen päivä kulunu (koska mun mielestä tätä ensimmäistä viikonloppua ei varsinaisesti voi vielä lomaksi luokitella), nii pahemmin en voi kesälomafiiliksiä täälä vielä hehkuttaa, mutta sen voin kuitenki sanua että hyvät on fiilikset :)


mulle kesän ensimmäinen etappi on unirytmin kääntäminen. Se on ehoton mikä pittää heti saaja muutettua :D kesällä mikään ei voita sitä, ku saa maata pötköttää sängyllä, koko talo on ihan hilianen, saa olla omien ajatusten kera, kukaan ei häiri missään muojosa, linnun laulu raikuu ikkunan läpi, kesän voi haistaa nenällä, aurinko paistaa ulukona vaikka kello raksuttaa pitkälle yli puolenyön. Jokapaikka on ihan viheriä ja ku tuntee olonsa niin vapaaksi ku on loma! Siinä rentoutuu väkisinki ja kaikki tää huipentuu siihen että saa aamulla nukkua pitkään ;) mitä enemmän kello aamulla herätesä kesälomalla näyttää, sitä parempi fiilis on!


luonto on parhaimmillaan näin kesän alusa, ja vaikka hyttysiäki jo löytyy inisemästä, nii tähän asti niitten kans on vielä pärjännykki. Toivottavasti mitään kauhiaa itikkakesää ei tuu..

Mutta, en voi muuta sanua, ku että toivotan ihan jokaikiselle blogin lukijalle aivan mahtavaa kesää!! :)

6 kommenttia:

 1. Minustakin on mahtavaa kesällä valavua myöhään, mutta kesäaamut on myös hienoja. Kuppi kahavia ja ulos:)
  Välillä kyllä toivon, että olis mahollista nukkua vähän varastoon. Pimiänä aikana nukkuis niin, ettei kesäaikaan tarttis unta juurikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäaamut on kyllä tottapuhuen vähintäänki yhtä mukavia ku kesäillat, mutta aamusin rupiaa oleen jo lämmintä, illalla rupiaa viileneen nii oloki on mukavempi :)
   Mää kyllä tykkään ihan äärettömän palio nukkumisesta. Oon täsä seiskaluokan aikana oivaltanu, kuin mahtavaa hommaa nukkuminen oikiastikki on! :) vaikka oishan se kiva kesällä valavua edes muutaman päivän nii ettei nukkuis lainkaan ;)

   Poista
 2. Mukavaa kesää sulle ja lemmikeillesi.Nyt on aika kerätä voimia ja nauttia.Me vanhat kääkät emme osaa nukkua aamusella emmekä valvoa iltasella joten jatkamme entistä rataa ja nautimme jos saamme kivuttomat yöunet edes joka toinen yö.Hyvää lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on oikein mahtavaa aikaa ottaa rennosti :)
   Kyllä mää toisaalta ymmärrän ihmisetki jotka on ilosia edes siitä pienen pienestä ja lyhyeksi jääneestä nukkumahetkestä yösä ja senki takia ite osaan nauttia täysillä myöhään valavomisesta ja myöhään nukkumisesta :)
   Kesäilloisa on sitä jotain joka saa tekeen minut vaikka mitä sen eteen että saan nauttia kaikesa rauhasa ja hiljaisuuesa niistä :)

   Poista
 3. Onnea seiskaluokan suorittamisesta! :D Ehkä parhaita tunteita mitä voi tuntea on se, ku pääsee kesälomalle yläasteella, kahen kuukauen vapaus! Mä oon aina rakastanu kesäiltoja, varsinki helteitten jälkeen. Vaikka sillon meinaaki olla hulluna itikoita :D Ihanaa kesää sulle, ois huippua nähä kesällä!

  t. Kahvikuppi

  VastaaPoista
 4. No voi kiitos! :D
  Mää samaistun tuohon, kesäloman alku on just niitä parhaita tunteita mitä voi kokea.
  Itikoista viis, ei ne kesäiltojen loistoa vie :D ihanaa kesää sullekki, ja todella pitäs nähä!

  VastaaPoista