torstai 8. lokakuuta 2015

Revontulet vetää sanattomaksi

Paitsi että oon armeija- ja mäkihyppyhullu, oon myös lappihullu. Lappi, josa hiljasta ja rauhallista luontoa riittää vaikka millä mitalla, on jotain uskomatonta. Jotain, mihin mulla on jatkuva kaipuu päästä.


Jostain syystä, mää yhistän revontulet aina lappiin. Ehkä just sen takia revontulia kahtellesa tulee aina niin rauhallinen olo, luonnon ihmeet kun on ihmisjärjelle hyvin ihmeellisiä. Eikä revontulia suinkaan joka ilta näy, joka tekee niitten näkemisestä entistä ainutlaatusempaa ja kahtomisen arvosta.


Revontulet on hienoja, niitä kahtoesa ei keksi tunnetta kuvaavaa sanaa, se on jotain erikoista ja kaunista. Omalta pihalta revontulia kahtoesa, tuntuu, niinkö lappi tulis niitten myötä siihen omalle takapihalle.


Stressi, kiire, paineet ja ahistus katoaa sen siliantie ku saa hetken aikaa ihan kaikesa rauhasa vain ihastella taivalla leiskuvia värejä!

2 kommenttia:

  1. Onhan ne revontulet tosi komeita ja niitä tulevat ulkomaalaisetkin ihailemaan Suomeen.Japanilaiset varsinkin ovat ihan hulluina niiden perään.Kunhan osuisivat kalliin matkan maksaneina oikeaan aikaan paikalle.Ne kun mokomat eivät näy käskystä,vaan mun mielestä ihan milloin sattuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että aina se tulee vähä "yllätyksenä" ku tajuaa taivaalla loimuavan mahtavat revontulet. Eihän ne sillon tietystikkään tuu ko kamera ois valamiina tällättynä pihalle ja aikaa ois kuvata.. .. :D

      Poista