sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Ole rohkea ja luja

Mää en oo vielä lyhyen elämäni aikana oppinu nauttimaan arjen aikasista herätyksistä, arjen aikatauluista ja rutiineista. Ootan kieli pitkällä viikonloppuja. Mulla pitää aina olla mielesä jotain, mitä mää ootan, että saan ihteni aamulla ylös sängystä. Oli se sitte viikon paras päivä; perusperjantai tai jotain erikoisempaa.


Tänäviikonloppuna oli yks määränpää, mitä oon viimesen kuukauen oottanu, ja päässy sen kautta ylös sängystä. Tänäviikonloppuna vietettiin meijän riparilaisten toista isoskoulutusviikonloppua, josa oli mukana myös eelliskesän riparilaisia. Uusia ihmisiä, uusia tuttuja, uusia ystäviä, uusia asioita ja uutta voimaa.


Yönuotiolla ihan parhaalla porukalla paistettuja makkaroita, sitämyöten ihan savulta haisevat vaatteet, onnellisuus, ilo ja turvallisuus siitä, että saa kuulua johonki näin mahtavaan porukkaan on todellinen irtiotto kaikesta mahollisesta.


Tämmöset viikonloput on mulle yksiä elämän tähtihetkiä aivan ehottomasti. Nää antaa niin paljon voimaa, iloa, energiaa, turvallisuutta ja hyvää mieltä arkeen, ettei sanat riitä sitä kertomaan. Kamera on laulanu monenki eri kuvaajan käsisä, kuvia on viikonlopulta roppakaupalla että voi fiilistellä ankian maanantaimasennuksen iskiesä jotain suurta ja mahtavaa. Jotain, joka oikiasti on niin paljon koulua tärkiämpää."Muista, että olen sanonut sinulle; 'Ole rohkea ja luja,
 älä pelkää äläkä lannistu. 
Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi"
Joosuan Kirja 1:9Suuri onni, ilo ja turvallisuus on se, että mun ei tarvi yksin jaksaa arjesa. Yksin ei tarvi nousta maanantaiaamuna ylös sängystä, ja kamppailla eteenpäin kohti seuraavaa voimauttavaa viikonloppua. Meille annetaan voimaa selvitä niistä asioista, joita meijän eteen niin arjesa kuin viikonloppunakin tulee, jos me siihen halutaan luottaa ja uskoa.

<3 mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti