perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kukkahaaste 1/3; karjalanpiirakoita

Sain PeePeeltä kolmen päivän kukkahaasteen. Unelma-ammattinani viherpeukalo, ja suurien kukkien ystävänä päätin soveltaa, haasteesa ei nimittäin lukenu etteikö se ois sallittua.


Mutta karjalanpiirakatki liittyy kukkiin (kukkahaasteeseen) hyvin merkittävällä tavalla. Jauhot on tehty viljasta ja viljaki kukkii. Puuroriisi on tehty riisistä ja riisiki kukkii.Annoin äitille luvan herättää minut tekeen karjalanpiirakoita sittekö eka taikina on valamis ja puuro keitetty... siitä asti oon sormet jauhoisa rypyttäny karjalanpiirakoita.


Kuka kieltää laittamasta blogiin kuvaa jauhosesta pöyästä? Tietääkseni ei kukaan joten siinä hän istuu ja pysyy, olkaa hyvä ja ihastelkaa ;D

ihan jo rekvisiittasyistä piti pastamankeliki olla esillä

Bloggaamisen kokonen rypytystauko on ohi, ja rypytys jatkukoon... toivon syvästi, että rypyt pysyy karjalanpiirakoisa, eikä siirry niistä sormiini........

Haastetta en tälläkertaa erityisesti kenellekkään heitä mutta sen saa jokanen vapaasti ihtelleen viiä, ja soveltaa haluamaansa muotoon.

2 kommenttia:

  1. Slurps kun näyttävät herkullisilta!!! Kaupastakin saa hyviä piirakoita, mutta mikään ei voita itse tehtyjä. Nättejä rypytyksiä oot saanu tehtyä, se ei oo ihan helppoa. Mukavaa leipomuspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisesti sanoen ne oli tosi herkullisia! Koko päivähän nuita tuli väännettyä, reilu sata tuloksena

      Poista