lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kukkahaaste 2/3; meijän perheen silmäterä

minäkö muka säälittävä? Ja pyh! :D
Siinä hän on. Meijän talon todellinen silmäterä. Jos ei suurin, niin ainaki top vitoseen kuuluva. Se, jota kaikki käy ohikulkeisa rapsuttamasa, se jolle lässytetään niinkö pikkuvauvoille, se jota säälitään ja hellitään ja hemmotellaan, joskus melkein piloille asti. Se joka saa meijän talon elukoista ehottomasti suurimman huomion. Se, joka saa kaikkien huomion. Possupoika, höpsö huijari, ovela keksijä, ja laiska väistään autoja.


Se miten tämä kyseinen koko perheen silmäterä liittyy kukkiin on täsä;




tää kuva on yks mun lemppareista!



kahtokaa nyt miten sen korvat heiluu niinkö kukilla lehet tuulesa. Ihan riittävän selvä yhteys jonka perusteella kyseinen olio voijaan julkasta kukkahaasteesa ;)



Se on meijän sulonen höpönassupossupoika Vimpa <3

4 kommenttia:

 1. No empä oo moista "kukkaa" ennen tullut aatelleeksi,mutta menettelee.Mielikuvitusta ainakin sulla piisaa.Kukka joka vaihtaa paikkaa ja ääntelee heh,heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki oikein yllätyin miten heleppo näitä kukkia olikaan löytää tähän haasteeseen ;)

   Poista
 2. Täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti mielenkiintoisin kukkahaaste, johon oon ikinä törmännyt. Täsähän rupiaa oikein oottaan, että mikä mahtaa olla kolmas ja viimeinen "kukka". Jotenkin mulla on semmoinen tunne, ettei se mikään normaali neilikka oo....
  Ja on muuten hyvä kuvasarja Vimpasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :DD
   Voi kuule...täsähän tulee oikein paineita viimmesestä "kukasta" ku lukijatki sitä nui innolla oottaa...

   Poista