sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kukkahaaste 3/3; operaatio kukan kastelu

Kukkahaasteen viimenen osa kertokoot teille miten kukkaa kastellaan meijäntalosa. Luulen keksineeni uuen lempinimen meijän pikku possupojalle tämän haasteen myötä, kukka, se on paljo hienompi (ja miehekkäämpi...) ku mitä mun aina käyttämäni possupoika :D


Operaatio hellepäivien kukan kastelu sujuu meillä yllä olevan videon malliin. Tosin videolla näkyvä kuvaajan sormi ei liity varsinaiseen kasteluun kovin merkittävästi, mutta äläkää antako sen häiritä.

Kastelun jälkeen Vimpasta tulee lähes poikkeuksetta aina hyvin ylienerginen, se saa hullunlehemäntauin, siitäki pitäs joskus yrittää saaja video, mutta suomeksi sanoen se meinaa sitä että koira juoksee ku mikäki pöhölö päätön kana pitkin pihaa, ähisee ja puhisee ja jättää kauhiat suttausjälet sorakkoon eikä usko mitään mitä sille sanoo. Kyseinen hepuli ei yleensä montaa kymmentä sekuntia kestä, mutta se on sitäki hauskempaa seurattavaa.

Minä ja kukkani kiitämme kolmen päivän kukkahaasteesta, ja kiitän myös taivaalla möllöttävästä auringosta joka on tullu tervehtiin meitä kera yli kahenkymmenenasteen lämmön. Mää tykkäänn!

4 kommenttia:

 1. Tämä ei nyt liity mitenkään kukkahaasteeseen, mutta blogias selatessa löysin mainion kommenttis ja se tulee tässä :
  "Mutta. Pointtini täsä on, että mulle ei saa päälleni mitään prinsessaröyhelömekkua, ei ikinä, koskaan milloinkaan! Yksinkertasuus on se juttu, se mistä mää tykkään."
  -----sanonpahan vaan, että vi ses!!! Mami

  VastaaPoista
 2. Eksyin blogiisi PeePeen sivuston kautta. Täytyy myöntää, että kovin montaa julkaisuasi en ole vielä ehtinyt lukemaan, mutta ihanan hyväntuulisia tarinoita. Ja aivan huikeita oivalluksia =) Käyn vastaisuudessakin visiitillä sivuillasi. Kiitos päivän piristyksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa lukeen blogiani :) uusia lukijoita on aina kiva saaja! Sekaan vain rohkiasti, kuka lie sitte ikinä ootkaan ;D

   Poista