maanantai 17. elokuuta 2015

Fakta; maksatäti


"Pienenä halusin aina olla maksatäti"

en siis täti joka omistaa maksan, siis sen ihmisen sisällä olevan elimen, mikälie sitte viralliselta nimeltä onkaan vaan se täti, joka istuu kaupan kassalla ja vastaanottaa maksut. Maksatäti siis.


Mua on aina kiehtonu olla kaupasa myyjänä. Mun mielestä ois kiva piippauttaa ne kaikki tuotteet kassan läpi, ja tietenki periä maksut "viistoista yheksänviis"Omistin myös joskus aikoinani niitä jäljentäviä kuittipapereja jotka oli muuten aivan huippuja! Niistä kirjottelin kuitteja millon kalastuslupiin ja millon pitopalvelun ruokatilauksiin tai hiihtoloman mökkivaraukseen. 


Enkä koskaan unoha sitä kirjakaupan myyjän ilmettä, ku olin joku tyyliin 7-vuotias, talsein kirjakauppaan äitin kans ja omilla rahoillani ostin tämmösen hienon kuittilaskukoneen mikä lie :D myyjä vähä naureskeli ja mun mielestä se ei ollu yhtään asiallinen myyjä ku minä, omasta mielestäni käytin rahani hyvinki hyödylliseen, ostaen noin seittemänvuotiaana kirjakaupasta kuittilaskukoneen! Okei, tällähetkellä en ihmettele yhtään miks myyjä nauro mulle.. onneks siitä on kohta jo melkein kymmenen vuotta! :D 

Maksatätin ura on siis viisain alottaa hyvisä ajoin.

(Postaus kuuluu 50 faktaa juttusarjaan)

4 kommenttia:

 1. Ihana maksatäti:) Mistäpä sen tietää, vaikka sinusta tulisikin ihan oikea maksatäti joskus. En kyllä olis osannut arvata ennen postauksen lukemista, että mitä tuo maksatäti oikeasti on. Lähinnä mulle tuli siitä mieleen joku ruoka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä koskaan tiiä vaikka sitä maksatätiksi päätyis joskus ;) Vimpa varmaan ois ikionnellinen jos maksatäti meinais tyyliin maksalaatikolla kuorrutettua tätiä. Jos siis haluaa olla vimpan lempparitäti nii täsä vinkki ;)

   Poista
 2. no nyt selvis, kiitos tästä :D En voi enää käyä kaupassa ilman että mielessäni kutun kassoja maksatädeiksi. :D Oot huippu! :-D
  -Kahvikuppi

  VastaaPoista