torstai 27. elokuuta 2015

Salamaa nopeampi elämäni

"Hän ei alkanut harjoitella systemaattisesti hyvin nuorena
eikä vähän vanhempanakaan noudattanut aina sen enempää
valmentajien kuin muidenkaan vanhempien ja viisaampien
ohjeita tai neuvoja.

Silti hänestä tuli parempi kuin kenestäkään muusta.

Maailman kaikkien aikojen nopein ihminen.
Maailman tunnetuin yleisurheilija.
USAIN BOLT!"


Mää en mikään järkyttävän suuri yleisurheilun fani oo, mutta se sisältää kaks lajia joista toinen on ainaki pakko nähä. Ensimmäinen lajeista on keihäs, se nyt oo ihan nii millin nuukaa vaikkei sitä satu justiisa näkemäänkään, vaikka ainahan se kiva nähä on jos pystyy. Vilpittömät onnittelut siis Terolle pronssista! Mutta se, mikä pitää nähä. On Usain Bolt. Maailman tunnetuin yleisurheilija. Se, joka voittaa aina. Eikä kärähä doupingeista tai muistakaan humpuukeista. Se, joka naureskelee aina. Se, jolla on tyylikkäin poseeraus maaliviivan paremmalla puolella. Se, joka ei koskaan juokse tosisaan. Se, jota ei tarvi ennen lähtölaukauksen pamausta pahemmin esitellä. Se, jolla on yleisölleen aikaa että toimitsijat joutuu suurinpiirtein kantaan miehen pois kentältä. Se, joka on voittamaton yleisurheilun sankari.


Mää en oo hetkiäkään uskonu niitä spekulaatioita ettei Bolt ois tänäkesänä kunnosa. Ei ehkä siinä kunnosa misä se joskus on ollu, mutta kuitenki niin hyväsä kunnosa ettei tosisaan tartte juosta yhesäkään kisasa. Oli kyseesä 100- tai 200 metrin juoksu, oli vastasa kuin kovia Gatlineita tai muita doupingeista aikoinaan kärähtäneitä, ku telineisä on Usain Bolt, nii lopputulosta ei tarvi kauon miettiä. 


Kymmenen maailmanmestaruutta. Kirja tulee kaks maailmanmestaruutta jäljesä ;) Voittanu 2008 vuojesta lähtien, yhtä varaslähtöä (=diskaus) lukuunottamatta kaikki MM- ja olympiakisojen molemmat matkat. 


"Uskokaa pois, minun aikani ei ole vielä ohi"
Kyllä. Enskesänä oottaa Rio de Janeiron olympialaiset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti