tiistai 10. marraskuuta 2015

En suosittele kokeileen
Kuvista voi ehkä arvata mitä ei kannata kokeilla. Mutta mää kokeilin silti, ajatuksisani, huonolla menestyksellä, joten nyt voin sanua nimimerkillä kokemusta on; älä nosta 200 asteista posliinikantta pois makaronilaatikon päältä paljain käsin. Älä kokeile!!

Hämäävä nuppi tuosa kannen päällä.... kyllähän kattilan kannen kärsii nostaa tuommosesta nupista paljain käsin, mutta enkai mää tullu makaronilaatikonhimosa aatelleeksi, että täsä tapauksesa nuppi on samaa materiaalia ku koko kansi, eli kuumenee yhtä kuumaksi mitä kansi. Mutta muistampa ainaki enskerralla!


Onneks on keksitty hanasta tuleva vesi sekä vanha, raihnanen mutta aina yhtä hyvin palveleva Aaloeleekeli, niinkö meillä ruukataan sanua. Hetken aikaa toivoin salaa mielesäni täsä olevan hyvä syy sanua huomena koulusa miks ei oo läksyt tehtynä, mutta aaloeleekeli hoiti hommansa, ja läksykki on tehty käjellä jonka sormet meinas palaa heti kunnolla.

Mitä tästä opin? -Vaikka kuin tekee mieli makaronilaatikkua, varmista minkälainen nostonuppi on kannesa jota aijot nostaa, ja mieti, tarttetko avuksi patalapun vaiko et. Ei mulla muuta tänään. Mukavaa illanjatkoa:)

4 kommenttia:

 1. Voi olipa sulla huono tuuri.No elämä opettaa,niinkö pruukataan sanoa.Et enää toiste sorru moiseen ajattelemattomuuteen.Toivottavasti palovammat ovat paranemassa.Se on muuten ihme ainetta tui aaloekeeli moneen vaivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämän toivottavasti enskerralla muistaa, vaikka hyvin on palovammat jo parantunu, ihmeellisen aaloeleekelin avituksella ;)

   Poista
 2. Rakkaalla lapsella on monta nimiä. Mää kutsun tuota tököttiä aaloeleekiksi. Ja aina auttaa! Hyvä, että käsi voi jo paremmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaloeleekelistä on moneksi, myös nimen suhteen ;)

   Poista