lauantai 28. marraskuuta 2015

Joulu sisällä, muttei ulkona


Jos viikko sitte maisemat oli näin ihanan jouluset ja talviset, on nyt hiukan erimeininki, ku maisemat näyttää tältä:


Eikä tuo seittemän asteen lämpötila ulukona lisää joulufiilistä yhtään. Mutta tieto siitä, että huomena on ensimmäinen adventti, alle kuukausi jouluun ja kaks päivää ensimmäiseen joulukalenterin suklaaseen tuo joulumieltä, ja aihetta toivoa valkosta joulua.Jouluvalot laitoin eilen kamarin ikkunaan, ja mietin miten yhestä kyntteliköstä, josa on seittemän "kynttilää" voi aina tulla se sama määrä valoa, tunnelmaa ja rauhallisuutta kamariin? Miten kamari muuttuu samantien samanlaiseksi, mitä se on joka ikinen joulu ollu? Miten mukava on tulla suihkunraikkaana istuun puhtaitten lakanoitten päälle kahtoon pimiän kamarin valaisemia jouluvaloja, välittämättä siitä että ulukona sää on kaukana joulusesta.


Huomena on ensimmäinen adventti. Ja ymmärtääkseni myös jouluradio alkaa, joten terkkuja sulle joka kuuntelee Hoosiannan puoliltaöin :) hyvää adventinaikaa kaikille muillekkin, joulua ootellesa!

..mää lähen nyt jännittään päästäänkö Rukalla hyppäämään, yhtä kisaa siirretty jo ainaki kahesti, loppupeleisä peruttu, tämäki kisa siirretty jo kertaalleen. Ulkoilmalaji on mäkihyppy:))

2 kommenttia:

 1. Kiitos terveisistä:) Täällä ainakin yksi, joka ottaa kopin vastaan ja tunnustaa istuvansa koneen ääressä ja odottavansa puolta yötä. Kohta se alkaa!
  Jouluvaloissa on kyllä niin oma tunnelmansa ja rauhoittava vaikutus. Millään muilla valoilla ei oo vastaavanlaista vaikutusta.
  Täällä oli paljon muitakin kivoja postauksia. On menny viikko niin, etten juurikaan oo ehtinyt blogeja lukemaan, mutta luinkin nyt sitten monta juttua kerralla. Hyvää alkavaa adventinaikaa sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkut oli puoliepävirallisesti sulle suunnattu, mutta toki ne muillekki passaa :D
   jouluvalot on kyllä ihmeellisen ihanat, tulin aatelleeksi asiaa ensimmäisen kerran vasta tänäjouluna..

   Poista