perjantai 6. marraskuuta 2015

Nenäpäivä

Meillä on koti, puhtaat lakanat, oma sänky, suihku, vettä jota tulee hanaa avaamalla. Meillä on ruokaa, ilmainen peruskoulu, hyvä sairaanhoito, tieto, taito ja kehitys. Meillä on myös kaikkia turhanpäivästä hömppää, millä ei elämän kans loppupeleisä oo yhtään mitään merkitystä. Valituksen aiheet on loppunu akku puhelimesa, vesisajekeli töihin ajaesa, pimeys ja kiire.

Miks?

Siks, että meijät on tietyllä tavalla lellitty täysin piloille. Meillä on asiat niin hyvin, liian hyvin ollakseen totta ettei niitä osaa enään arvostaa. Kuin moni aattelee aamulla ensimmäisenä herätesään olevan onnekas saajen herätä näin mahtavaan maahan misä me saajaan asua? Häpiäkseni myönnän, etten kuulu tähän joukkoon, mutta lupaan ryhistäytyä. 


Edes kerran vuojesa vietettävä Nenäpäivä antaa meille koulusa mahollisuuen ostaa nenäpäiväleivoksia, mehua, nenäpäiväneniä, hauskaa ohjelmaa, rentoa koulunkäyntiä joka huipentuu nenäpäiväshow'n. Ennen kaikkia se päivä antaa iloa maailman kaikkein köyhimmille. Niille, joilla asiat on oikiasti huonosti. Pieni asia meiltä, on enemmänki ku suuri asia heille jotka sitä todella tarvii!


Vielä ehtii kahtoon Yle TV2:lta nenäpäiväshowta ja sitä myötä auttaa köyhimpiä ihmisiä. Tämä postaus ei oo maksettu mainos, vaan ihan omasta inspiraatiosta kirjotettu. Maailma ei oo tasavertanen ja pieniki apu on suuri apu, mikäli haluat maailman köyhimpiä auttaa :) nenäkästä illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti