perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulupäivä

Tänään on se päivä, jota joulusa todellisuuesa juhlitaan. Silti kaikki huomio keskittyy aattoon. Kaikki oottaa vain jouluaattoa, kaikki panostaa jouluaattoon? Mikä virka jouluaatolla loppupeleisä on? Okei, se on aattopäivä, ennen sitä The päivää. The päivä on tänään, Joulupäivä, Jeesuksen syntymäpäivä, joka nyt on jo kääntymäsä iltaan.


Kenen synttäreitä vietetään syntymäpäivän aattona, unohtaen loppupeleisä sen oikian synttäripäivän tyystin? En usko että kovinkaan monen. Ellei sitte Viirun joka viettää synttäreitä kolmesti vuojesa vain siksi, että se on hauskaa.


Myönnän rehellisesti, että itekki aamulla aattelin että nytkö se joulu jo meni. Samantien mietin, miks aattelen nuin? Tänäänhän se Joulu vasta oikiasti on! Tänään pitäs viettää joulua tavalla, miten sitä vietetään aattona.


Antaako vastauksen tähän Nalle Puh, joka yhesä Facebookista löytyneesä kuvasa sanoo: "vaikka hunajan syöminen onkin kivaa, hetki ennen sitä on vielä kivempi". Joulu on kiva, mutta hetki ennen sitä on kieltämättä vielä kivempi, kaiken kivan ollesa vielä eesäpäin, yhtään päivää, tai hetkeä siitä tärkeästä juhlasta vielä menettämättä.

Onko kaikki kotona? -Lautasia on ainaki viis ;)


Aatto on kuitenki tältä vuojelta jo menny, eikä sitä enään takasi saa. Nyt on se The päivä, josta on nautittu tämä päivä ja nautitaan vielä nää kaks ja puoli tuntia! Tämä päivä on tärkeä, tärkein syntymäpäivä mitä maailmasa on <3 Sitävarten on joulu. Ja joulu on nyt. Jos sitä ei muusta tiiä, niin siitä että maha ratkiaa kohta.

"Sua, Jeesus katsomaan saanko tulla,
luo seimen Daavidin kaupunkiin?
On kasvot lapsosen myöskin sulla
ja kädet pienoiset, eikö niin!

Mä tietä kysyisin paimenilta,
kun maahan kaukaiseen saavuttais.
Jos pimentyisi ja tulis ilta,
mua tähti Jumalan johdattais.

Sun enkelvartios nähdä saisi,
ja lahjat viisaitten tietäjäin.
Sun pyhää kättäsi koskettaisin
ja hiljaa kuiskaisin sulle näin:

Sua kiitän, Jeesus, mä lapsi pieni.
Sun ystäväsi kai olla saan?
Sun kanssas kulkea tahdon tieni
ja päästä kaupunkiin taivaan maan."


Oikein mukavaa joulunjatkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Se on jotenkin vinksahtanut tuo joulu sinne aattoon päin kallelleen.Mutta joulupäivä on toki se suurin juhla ja senkö me jokainen muistaisimme myös arkena.

    VastaaPoista