keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 23


23. joulukuuta; Paras joulusuklaa?


Joulusuklaat on lähestulkoon kaikki syötävän hyviä! Mutta ehkä mää pääjyn valihteen silti parhaaksi ne enkelikarkit, muita suklaita tietenkään unohtamatta.Tänävuonna kokeiltiin äitin kans tehä ite Wiener nougatteja, ja oli muuten vähintäänki yhtä hyviä mitä kaupan vastaavat. Ihan äärettömän helppoja, nopeita, "vähäkalorisia", ja makeita.

Huomena tulee viimenen joulukalenterin luukku tälle joululle, ja suunittelin tekeväni huomena vielä erillisen jouluaattopostauksen jos vain innostun moisen värkkäämään, eli älkää säikähtäkö jos uusin postaus ei ookkaan joulukalenterinluukku ;) pistäkäähän rehellistä mielipijettä tulemaan tästä joulukalenterista! Risuja vai ruusuja?

10 kommenttia:

 1. Tosi mukava on ollut lukea tällaista kalenteria! Luen nykyisin blogeja puhelimella ja kommentointi tällä on kömpelömpää kuin koneella ja siksi kommentit jäävät turhan usein pelkästään aikomukseksi. Kaikki luukut olen lukenut kuitenkin. Se piti sulle sanoa kun kirjoitit itseksesi tunnelmoinnista, että tuo on mainio taito. On paljon aikuisiakin jotka eivät osaa olla itsekseen ollenkaan. Sinä selvästi osaat ja samalla osaat nauttia siitä. Oikein mukavaa joulua koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! :) viimeaikoina oon öisesä hiljasuuesa nauttinu ihteni seurasta poikkeuksetta joka yö...:D
   Mukavaa joulunaikaa teillekkinpäin!

   Poista
 2. ompas herkullisen näkösiä nougatteja :-D Ruusuja ison kimpun saat täältä, oon tykänny tästä joulukalenterista! mun suklaakalenterissa on ollu vaan puolikkaita suklaita, joten tää on kyllä korvannu kaiken sen mielipahan :DD

  - Kahvikuppi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kahvikuppi! Täh, mikset palauttanu tuommosta joulukalenteria kauppahan tai heivannu kuuseen? :D

   Poista
 3. Tää oli tosi kiva :3
  /elli

  VastaaPoista
 4. Mulle on kyllä passannut ja kommenttitiheyteni on ollut lievästi sanottuna tiheää,oot varmaan kurkkuasi myöten niitä täynnä ja taas tulee tässä yksi lisää::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos on passannu, mullekki passaa aina kaikki kommentit joitei voi koskaan tulla liikaa:)

   Poista
 5. Joka päivä on pitäny käyä lukemasa Maiman joulukalenteri. Tämmöstä ei nää televisiosta. Mää tykkäsin, kiitoksia tästä.

  VastaaPoista