keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku 3


3. joulukuuta; Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia?


Jos Joulupukki ja Noitarumpu lasketaan elokuvaksi niin siinä tapauksesa tykkään todellakin kahtua jouluelokuvia. Joka vuosi yhtä hilpeä ja lapsellinen, silti kahtottava. Se jos joku tuo mieleen lapsen aidon jouluilon!
Lisäksi iki-ihana, mutta myös ikivanha Tonttu Toljanteri kuuluu joulu"elokuviin", kai.. Nyt Toljanteria ei oo näkyny enään aikoihin, mutta YouTuben ihmeellisestä maailmasta löytää vanhoja Toljantereita, ja siinon mun televisiollinen joulukalenterini. Rehellisesti sanoen tämänvuojen Maltin ja Valtin joulukalenteri ei ollu mun mieleen, nimimerkillä yhen jakson katoin, ja käännyin Toljanterin puoleen.

4 kommenttia:

 1. Jouluelokuvat ovat ihania. Joulupukki ja noitarumpu löytyy meiltä tallenteena viime joululta ja parin viime viikon aikana se on pyörinyt meillä...öööö... monta kertaa. kokeileppa joskus sellaista elokuvaa kuin Rakkautta vain. Ihanaa siirappia jouluisella kuorrutuksella.
  Maltin ja Valtin joulukalenteri tuntui täälläkin suunnalla ensimmäisen ja vielä toisenkin kerran jälkeen pettymykseltä. Tänään ajattelin jo, että ehkä tästä vielä hyvä tulee. Mutta ei se Toljanteria voita kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä josain vaiheesa marssia kirjastoon jos kyseinen elokuva löytyis sieltä:)

   Poista
 2. Toljanteria ei vaan voi korvata! Viime vuonna töissä joskus iltavuorossa lapset sai kattoa koneelta joulukalenteria, yks lapsi oli kattomassa. Vähän ajan päästä joku laitto toljanteria juurikin youtubesta, kaikki tais olla ruudun ääressä :D Elokuvista joulupukki ja noitarumpu ehoton hitti, ja joulutarina on kyllä aivan ihana :)

  -Kahvikuppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD lapsilla on hyvä maku! Ei sitä Tolianterin mavonsilimää mikkään voita ;)

   Poista