tiistai 29. joulukuuta 2015

Nyt alko dietti!

Jouluna saa syöjä. Jouluna syyään aina liikaa. Jouluna on lupa syyä ähky. Jouluna maha saa ratketa. Jouluna ei lasketa kaloreja.


Ei ole mitään väliä mitä syöt joulun ja uudenvuoden välillä -on yks parhaimpia lauseita ikinä :D tuona aika välinä saa pistää suuhunsa mitä vain, ainaki melkein. Useinmiten se vain kostautuu josain vaiheesa. Toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Toisille se on iso juttu, toisille ei niinkään. Mää kuulun jälkimmäiseen ryhmään.

Joulun jälkeen moni alottaa dietin. "Rantakuntoon kesäksi", "nyt ei syyä mitään herkkuja koko tammikuusa", "karkkilakko kesään asti", "uuenvuojen lupauksena neljästi viikosa salilla". Juu. Kyllä. Minäki tein näin. Alotin dietin. Terveellisen, vähäkalorisen, kevyen, rasvattoman, hiilihydraatittoman ja monipuolisia proteiinejä, ja kaikenmaailman hyviä ainesosia sisältävän ruokavalion. (huomaa mun suuri tietotaitoni aiheesta)


Se on monipuolista! Siinä on vehnäjauhoja, suolaa, Vimpan öljyä, hiivaa, ketsuppia, lähijauhelihaa, kinkkua, ananasta ja juustoa. Terveellistäkin se on. Pellolla luomuna (melkein ainaki) kasvanutta venhää, josta on tehty jauhoja. Suola on terveellistä. Ketsuppi on tehty tomaatista, ja vihanneksiahan dietti-ihmiset syö. Jauhenliha vailla minkäänlaisia E-koodeja. Ananasta suoraan säilykepurkista ja juustoa suoraan oltermannipaketista.


Kevyt, pieni, terveellinen alku joulun jälkeiselle dietille :)) tästä on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti