perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta 2016!


Riemukaan iloista, mutta rauhallista uutta vuotta kaikille! Nauttikaa vuojesta, olkaa iloisia "uudesta alusta" ja "uudesta mahdollisuudesta" alottaa jotain uutta ja erikoista; kasvisruokavalio, kuntokuuri, sometonvuosi, muovitonvuosi, autotonvuosi tai mitä näitä nyt ikinä onkaan. Nauttikaa myös mikäli elämä jatkuu samanlaisen arkisena mitä vasta päättynyt vuosi oli:)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

6 kommenttia:

 1. Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta! Tuo postauksen viimeinen lause sopi ainakin mulle: mitä suurimmalla todennäköisyydellä mun tuleva vuosi tulee jatkumaan samanlaisena arkisena elämänä kuin tähänkin asti. Ja se on aivan hyvä se:)
  Tosin, tuo vaihtoehto "muovitonvuosi" kuulosti kyllä sen verran eksoottiselta, että pitäisiköhän sitä kokeilla. Aika monesta hommasta voisi kieltäytyä sillä verukkeella, että "ei, en voi nyt tehdä/osallistua/tulla/mennä/syödä, vietän näet muovitonta vuotta". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDD miks mää nauran aivan mielettömästi! Alahan ihimeesä muovittomalle vuojelle :D

   Poista
  2. Taitas mennä elo ja olo turhan työlääksi. Mutta jos joku maksais mulle siitä, että tekisin tutkimusta voiko muovitonta vuotta elää ja kirjoittaisin kokemuksista esim. blogia, niin heti ryhtyisin.

   Poista
  3. Tuo ois oikiasti mielenkiintonen kokeiltava joskus..

   Poista
 2. Hyvää Uutta Vuotta sullekin ja kiitos mukavasta postauksesta.Mietin,että minkälaisista asioista sitä kieltäytyisi tänä vuonna.Mulle ei varmaan tuottaisi minkäänlaisia vaikeuksia olla esim, ostamatta kaupasta yhtään vaateräpälettä koko vuonna,Käyttäisin kaikki vanhat lumput loppuun.Harkitsemisen arvoinen asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks muuten uuden vuoden alku tietää monelle jostain asiasta kieltäytymistä? Näin niinkö välikysymyksenä :D

   Poista