lauantai 2. tammikuuta 2016

Värikästä vuodenalkua!Ostin äitille joululahjaksi aikuisten värityskirjan, josta on puhuttu paljon, mutta en oo vaivautunu edes sen hankinnan ajattelemiseen, koska vihaan värittämistä, paperia, lyijykyniä...

Tämänhetkisestä talon asukasluvusta 40% värittää tuota kirjaa ku pöhölöt. Äiti varmaan kerenny värittää raukka vielä yhtään kuvaa :D mutta pääasia että kirjalle on käyttöä!

Koska se näytti kivalta, päätin kokeilla. Tusseilla! Puuväreihin en koske ihan vain siksi, että siitä kuuluu järkyttävä ääni.


Ja täytyy sanoa, että neljän aikaan aamuyöstä tuo oli varsin mukavaa tihrustamista:) suosittelen kokeilemaan! Tekeminen on matkavauhtia etana. Kuvat on pieniä, jotka pitää värittää tarkasti, mutta sen takia kuvista tulee myös hienoja. Erittäin hyvää aivojen skarppausta aamuyön tunneilla!

Ja evästys pitää olla kohillaan, ja tietenki käjen ulottuvilla ;)


Ja värittämisen jälkeen, lopputulos on aina tämä;


Vähintäänkin kourallisen karkkipapereja saa hetken värityssession jälkeen viiä roskakoriin. Mutta onko tuolla nyt niin suurta merkitystä, dietinhän mää jo alotin, mikäli ootte eellisiä postauksia lukenu, tiiät mistä puhun :)

Värikästä alkuvuotta, sanan kirjaimellisesa merkityksesä!

6 kommenttia:

 1. Värittäminen on koukuttavaa. Mulla on yksi aikuisten värityskirja ja siihen en anna muiden koskea:D Seuraavaksi suosittelen kokeilemaan sellaista aikuisten "pisteestä pisteeseen"-tehtäväkirjaa. Hauskaa hommaa sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tuo yllättävän koukuttavaa, pakko myöntää! :)

   Poista
 2. Meinasin heittää huulen että seuraavaks varmaan aikuisten potkuhousut mutta nehän keksittiinki jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommosista en ainakaan tiiä kuulleeni, mutta kuulostaa siltä että ne on hienot pökät :D

   Poista
 3. Minäpä vinkkaan: jumpsuiti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä paras vaate ikinä! Nimimerkillä omistanu kyseiset jo monta vuotta ;)

   Poista