sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pakkasukko on talven paras vierasUlkona on kylmä, siitä ei pääse mihinkään mittarin ollesa 28.5 astetta nollan alapuolella. Talvia elettäesä sanoisin, että nollan paremmalla puolella. Tykkään pakkasesta, lumesta, talvesta ja kuutamosta. Mikään ei oo mahtavampaa, ku aivan täys hiljasuus, pakkanen, kuutamo ja kenkien alla ilkeästi narskuva lumi. Vielä jos päälle lisätään revontulet, minusta tulee hullu.


Päivällä paistava aurinko, ja illalla taivaalta möllöttäen tervehtivä kuu on jotain niin maagista keskellä talven kovimpia pakkasia, ettei siihen sanat yllä! Kuin moni kaupunkilainen (kaupunki on sielä misä on katuvalot) tietää, miltä kuutamo ihan oikiasti talvipakkasella näyttää? Siinä heti ensimmäinen syy, miks rakastan asumista täälä korvesa. Luonto näyttää parhaat puolensa, joita ei katuvalot tai naapurit pilaa ;)

kato kuvaa oikeasta kulmasta, näet siinä kuutamon!

Vielä jos pääsis lapin metrien lumikinosten keskelle kuutamoon, menettäisin järkeni. Pakkasukko ja kuu on talven parhaat vieraat, jotka mää otan aina avosylin vastaan. Mun tykö se pariskunta saa aina tulla!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Älä nyt kuitenkaan järjen menetyksellä uhkaile,vaikka vahva talvifani ootkin.Kyllä mulle ainakin riittäisi puolet pienempikin pakkanen ja siinäkin olisi kestämistä.Toivottavasti tuo hyytävä korkeapaine hellittää,eikä jää moneksi päivää tänne meille riesaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se riittäis vähempiki, mutta en mää tästä valita yhtään :D -30 aamulla!

   Poista
 2. Täältä löytyy myös yksi pakkasfani, enkö ookkaan ainoa pakkasten sekoittama höyrypää! :D Tuntee jotenki elävänsä ku pakkanen nipistelee poskista :-) ihana pimmeellä vaan heittäytyä hankeen selälleen ja katella tähtitaivasta, ja ne mainitsemasi kuutamo ja revontulet kruunaa kaiken jos niin hyvin sattuu :) mä en valita yhtään vaikka on kovat pakkaset, jätän sen sitte kaikkein tukalimmille helteille :D

  -Kahvikuppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä pakkasfaneja on muitaki, älä huoli! :) lempparivuodenajan pähkäilysä, oon tullu tulokseen ettei kesää ja talvia voi edes verrata, molemmat mahtavia, molemmat on paras vuodenaika sillon, kun se on käsillä:)

   Poista