maanantai 25. tammikuuta 2016

Miksi se on niin hyvää?

Mää en syö karkkia. En ees tykkää karkista, enkä koe siihen mitään himoa. En salmiakki-, lakritsi, tai hedelmäkarkkeihin. En koviin enkä kirpeisiin. En tuttifrutteihin, panttereihin tai sirkusaakkosiin. Pärjäisin vallan hyvin, ilman minkäänlaisia ongelmia, ilman karkkia.

Mutta; kuka on keksiny suklaan? Kuka on tehny siitä niin hyvää?


Suklaata mää syön! Ja jos mää jotain syön, sitte myös syön sitä... Suklaa on ehottomasti parasta "karkkia", jos sen voi edes karkiksi luokitella? Suklaahan tehään kaakaosta, kaakao kasvaa kasvimaalla eli suklaa on yhtäkuin salaatti. Se on siis varsinaisen positiivinen asia:)


Kiitos Marabou, Milka ja Fazer siitä, että olette olemasa! Tai niin... kiitos ja kiitos, riippuu kysyykö asiaa järkeviltä vai vähemmän järkeviltä aivoilta.


Suussasulavan suklaista alkanutta viikkoa kaikille! :)

Käykäähän muuten ihmeesä seurailemassa blogia Instagramissa @aarteitamaalla

2 kommenttia: