perjantai 11. maaliskuuta 2016

Lomalla saa laiskotella


Jos päivän voi viettää lomalaisen laiskoisa tunnelmisa, sen oon tänään toteuttanu paremminki ku hyvin! Löhösin sängysä ensimmäiset kuus tuntia herättyäni, välisä kävin pelaamasa tosin pari matsia Skipboa, mutta muuten sänky on ollu tänään erittäin hyvä kaverini. Pyjamaparty, loma, oma ihana sänky, eikä mitään tavotteita tai tekemisiä päivälle on ihan huippua. Siihenkö lisätään vielä Yle Areena päällymausteeksi nii aijettä. Miks aina pitäs tehä jotain? Eikö joskus saa vain olla ja töllöttää sängyn yläpuolella olevaa kattoa. Onko sängystä pakko nousta ylös, kai joskus saa olla päiviä ettei sieltä nouse ollenkaan ylös?


Vaikka totta on, että välisä piti käyä kiertämäsä mutka alakerrasa, on se pelkkä oleminenki loppupeleisä melko tylsää hommaa. Mutta joskus on hyvä pitää tämmösiäki päiviä! Päiviä jollon ei yksinkertasesti tee yhtään mitään. Saa vain olla ja ihmetellä maailman menoa, tai olla vain ihmettelemättä maailman menoa.


Kerrottakoon muuten, että yllä olevan kuvan myötä, mun sänky ja peitto on suurimmaksi osaksi läpimärkänä, koska unohin tuon lähes täynnä vettä olevaa vesimukin sänkyyn, ja tottakai se oli kaatunu sinne sängyn pohjalle :)) vesisänky siis ensyönä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti