torstai 10. maaliskuuta 2016

Napapiirin paremmalla puolella

Parempaa tapaa alottaa hiihtoloma, ja nollata kaikki alkuvuoden ajatukset, ei oo ku lähtä heti hiihtoloman alusa napapiirin paremmalle puolelle ja suunitella palaavansa viien vuorokauen päästä takasi.


Matkaseura kohillaan, määränpäänä melkeinvenäjä, skibpo peli mukana, ja ajantaju kotiin jätettynä. Jos yhellä on nälkä, kaikilla on nälkä. Jos yks haluaa ostaa karkkia, kaikki haluaa ostaa karkkia. Jos yks haluaa käyä vessasa, kaikki haluaa käyä vessasa. Jos yks haluaa hiihtään, kaikki haluaa hiihtään. Jos yks haluaa pelata skibpoa, kaikki haluaa pelata skibpoa. Jos yks haluaa kauppaan, kaikki haluaa kauppaan. Hyödyllisimmäksi ja hauskimmaksi todettu matkustelutapa :D suosittelen kokeilemaan!


Perille päästyä myönnän pettyneeni. Misä tykkylumipuut? Misä tunturit silmänkantamattomiin? Misä ihanat lappalaismummut ja -papat? Misä lapinmurre?unelmatyöpaikkani ikinä!


Rajavartiolaitoksen karhunpäät, rajanylityspaikka ja Venäjältä kantautuvat tunturit, sekä tienvarsilla lukuisat sotamuistomerkkinähtävyyet iski armeijaMaiMan armeijahulluuen taas vauhtiin. Kyllä ne korvas sen, ettei tunturilappiin asti menty, enkä saanu täyttää Instagramia tunturikuvilla.

Mahtava reissu oli tuntureita ja tykkilumipuita lukuunottamatta, tullesa käytiin vielä Pukin pajalla, misä pysty konkreettisesti hyppimään napapiirinrajan paremmalla ja huonommallapuolen. Parempipuoli on mulle tietysti se pohjospuoli. Napapiirin paremmalla puolella pysyteltiin siis niukasti, mutta kuitenki, usiampi päivä näin hiihtoloman kunniaksi! Voin siis sanua viettäneeni hiihtolomaa lapisa, lappia kun ei napapiirin alapuolella oo minkään vertaa:)

Nyt nautin oman sängyn mukavuuesta, ja siitä, että vielä on lomaa jäljellä, ja aikaa tehä paljon mukavaa, ja paljon on mukavuutta ollu jo täsä lomasa! Mukavaa torstaipäivää kaikille.

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia olit napsinut.Mukava,kun pääsit rentoutumaan kivassa seurassa.Jospa se loppukevät menisi kuin siivillä .Pääsiäinenhän on tuossa jo nurkan takana ja katkaisee taas mukavasti kouluputkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsiäinen on tosiaanki lähellä, ja ensviikkokin on rikkonainen viikko, kiitos toimintapäivän! Jospa se tästä :)

      Poista